top of page

Vide Maison Valérie in Brussel maakt zolders en hele woningen leeg van onder tot boven !

Afvoeren van uw spullen en taxeren in één

Heeft u plannen om te verhuizen ? Wenst u zich te ontdoen van de oude spullen die in uw kelder of op uw zolder zijn opgeslagen ? Moet u naar aanleiding van een erfenis een huis leegmaken?

Vide Maison Valérie heeft veel ervaring hierin en maakt zolders en huizen vakkundig leeg. Wij maken van de gelegenheid gebruik om alle objecten en antiquiteiten die we tegenkomen te beoordelen en doen u een eerlijk en transparant bod.

Vide Grenier Bruxelles
Vide Maison Bruxelles

Eerste afspraak binnen 24 uur voor geheel België

Waar u ook woont, wij komen ter plaatse en bekijken samen met u de locatie die opgeruimd moet worden. Wij taxeren zorgvuldig de voorwerpen die u weg wilt doen en maken een gratis offerte op met een eerlijke en actuele prijs. Wij beschikken over het juiste materieel (vrachtauto’s, liften…) om het werk in alle voorkomende situaties goed uit te kunnen voeren.

Zolder- en woningopruiming : drie mogelijkheden

Onze uitgebreide offerte bestaat uit 2 delen : het ene deel betreft de kosten wij maken (transportkosten, mankracht en materieel) en het andere deel betreft de inventarisatie van alle objecten die deel uitmaken van onze bieding. Afhankelijk van de situatie zijn er drie mogelijke scenario’s :

.1

als onze onkosten lager zijn dan de aankoopbieding, wordt het verschil contant verrekend en in mindering gebracht

.2

als onze onkosten gelijk zijn aan onze aankoopbieding, maken wij gratis de woning of zolder leeg

.3

als onze kosten hoger liggen dan onze aankoopbieding, zal in de offerte worden aangegeven dat de overige kosten nog betaald moeten worden om de ruiming volledig te kunnen uitvoeren.

Een efficiënte en zorvuldige leegruiming

Op een dag naar keuze gaat Vide Maison Valérie aan de slag om de vertrekken netjes en op een veilige manier leeg te maken. Wij voeren het werk snel uit en gaan voorzichtig te werk.

Heeft u een woningopruimer of een zolderopruimer nodig in Brabant of elders in België ? Contacteer Vide Maison Valérie om ons bezoek aan uw woonplaats in te plannen.

bottom of page