top of page

Vide Maison Valérie in Brussel voor de juiste expertise in aan- en verkoop van antiek en taxaties

Gaan er schatten verborgen in uw woning ?

Het komt voor dat er vergeten oude voorwerpen liggen in lades, kelders en op zolders. Tijdens een verhuizing komen er soms oude munten, vintage merkkleding of oud servieswerk tevoorschijn. Tenslotte ontdekt men bij een erfenis vaak oude meubelstukken of mysterieuze voorwerpen die uit een ver verleden lijken af te stammen…

Vraagt u zich af wat de waarde is van deze schilderijen, zilveren voorwerpen of oude sieraden ? Aarzelt u tussen verkoop of gewoonweg een waardebepaling ? Vide Maison Valérie in Brussel komt aan huis in heel België om uw antiquiteiten te taxeren, wat het ook is.

Onze andere tak van dienstverlening : de verkoop van antiek

Zoekt u een bijzonder item ? Bent u een verzamelaar ? Wenst u uw woning te verfraaien met een uniek object ? Of u nu een professional, amateur of een liefhebber van oude voorwerpen bent, vraag ons ernaar! Wij struinen geregeld markten en veilingen af en ruimen woningen op om u een gedurfde selectie van oude voorwerpen te kunnen aanbieden.

Een betrouwbare en zorgvuldige taxatie

Een deskundige inspectie en een gedegen ervaring zijn de eerste vereisten voor een betrouwbare waardebepaling van uw oude voorwerpen. Door onze vele bezoeken in het land en de ervaring die we in de loop der tijd daarbij hebben opgedaan kunnen wij alle objecten die ons worden aangeboden op hun juist waarde te schatten.

Om de authenticiteit van een voorwerp te achterhalen bestuderen wij tot in het kleinste detail de afkomst, de samenstelling, de bijzondere kenmerken en de staat waarin het verkeert. Daarnaast kijken wij naar de huidige situatie van vraag en aanbod van het soort object. Aan de hand van de uitkomst van dit uitvoerige onderzoek kunnen wij een zo eerlijk mogelijke taxatie uitvoeren.

Als u dit wenst, stellen wij een offerte op met een eerlijke prijs die overeenkomstig de marktwaarde van het antiek is, daarbij rekening houdend met de prijs die u ervoor wilt ontvangen en onze aankoopkosten. U bent vervolgens vrij om het aanbod te accepteren of niet.

Contacteer Vide Maison Valérie voor de taxatie en aan- of verkoop van antiquiteiten en oude voorwerpen.

bottom of page